Korona smittevern/informasjon

Korona smittevern/informasjon

Hei!

 

Oppdatert 16/3-21 

Sandefjord går over på 5a fra 17. mars. VI får holde åpent! 

Kjøretimer og obligatoriske timer går som normalt. Skal du på kurs som blir utsatt så blir du kontaktet. 

Vi kjører alle timer og kurs med munnbind, ta helst med deg eget selv. eller du kan kjøpe av oss for kr 10,-

Denne teksten har mye viktig informasjon om føreropplæringen og korona. Vi setter pris på at du gjør deg kjent med innholdet. 

KORONA-SITUASJONEN:

BV trafikkskole er åpen for tilnærmet normal drift. MEN! Det er viktig at du vurderer dagsformen din! Hjelp oss å hjelpe hverandre, slik at vi unngår ny smitte!

 

VIKTIG OM SMITTEVERN! 

De fleste er nå godt kjent med smittevern. Vår tilnærming er følgende:

- Dersom du ønsker å bruke munnbind under kjøretimer, ta med dette. Da vil også våre lærere benytte munnbind i timen. 

- Er du syk eller har symptomer, skal du IKKE komme til skolen/timeavtale. Ta snarest kontakt med oss og informer om situasjonen. Vi må eventuelt innføre smittesporingsprotokoll.

- Alle timeavtaler har oppmøte på kontoret. Ved oppmøte skal både du og lærer vaske hender som det første som gjøres. Håndvask gjennomføres også etter endt kurs/time.

- Alle kontaktflater i bilene vaskes før hver time. Dette kan medføre litt venting utenfor bilen. Hjelp oss ved å begrense kontaktpunkter.

 

OM BETALING:

All undervisning skal være innbetalt før den gjennomføres. Du betaler via VIPPS eller nettbank. Betalingsinformasjon finner du under «konto» og «betaling» her i TABSelev. Dersom du har mange planlagte timer, vil den totale summen automatisk foreslåes. Du kan endre beløpet selv til det du skal betale, før du trykker på VIPPS-betaling.

 

OM KONTORET

Kontoret har redusert åpningstider, og/eller hjemmekontor. Vi sender derfor ikke ut faktura på vanlig måte, kun dersom du ber om faktura. 

Vi ber også om at det kun er én person inne på kontoret av gangen, hold avstand, og gjør besøket så raskt som mulig. Vi synes det er utrolig hyggelig å slå av en prat, men av smitteverns hensyn til våre ansatte ønsker vi å begrense dette mest mulig.

 

OM KJØRING, KLASSER OG BOOKING:

- Alle klasser er nå i drift.

- Booking av timer er kun mulig på klasse B og B-automat – via TABSelev.

- MC-sesongen er avsluttet for i år.

 

KURS

- Trafikalt Grunnkurs går som vanlig i klasserom, med begrenset antall plasser.

- Førstehjelpskurs går som normalt, med begrenset antall plasser. 

- Trafikant i Mørket (TIM) er startet opp, med begrenset antall plasser. Dersom du mangler dette kurset, blir du satt opp på en dato. Det hender vi må prioritere og bytte om på kursdatoer, da noen elever MÅ gjennomføre kurset grunnet førerprøver. Dersom ditt kurs blir endret, vil kontoret ta kontakt med deg direkte.

 

TEORIPRØVER

- Vegvesenet har åpnet for teoriprøver. Det er derimot stor etterspørsel etter prøvene, og begrenset kapasitet. Teoriprøver kan KUN gjennomføres ved timebestilling. Timer for teoriprøve bestilles via følgende lenke: https://ventus.enalog.se/Booking/Booking/Index/VegvesenRislokka

Velg tjeneste: TEORI

Region: Sør eller Øst (Sør for Larvik og Tønsberg – øst for omliggende områder)

Deretter ønsket trafikkstasjon. 

Det kan være lurt å se seg rundt på andre trafikkstasjoner enn din nærmeste, da andre stasjoner kan ha bedre kapasitet. Vegvesenet ønsker derimot at du holder deg til din lokale trafikkstasjon.

Gjør hva du kan for å få tatt teorien så tidlig som mulig, da vi ikke kan bestille førerprøve til deg før teorien er bestått.

 

FØRERPRØVE

Det er nå oransje nivå på alle trafikkstasjoner i "gamle Vestfold", med påfølgende krav om at førerprøven gjennomføres med munnbind. Ta derfor med deg munnbind til din førerprøve!

Vegvesenet har åpnet opp for booking. Begrensningen er at det kun er trafikkskolene som kan bestille førerprøve, og at de kun gjennomføres ved din lokale trafikkstasjon. På grunn av høy etterspørsel, må det påregnes ventetid for å få time til førerprøve.

BV trafikkskole kan kun bestille førerprøve etter å ha fått fullmakt fra deg. Fullmakten gir du digitalt via vegvesen.no.

Logg inn på vegvesen.no -> Din Side -> Førerkort -> Gi fullmakt til trafikkskole

Pass da på at du gir fullmakt til rett avdeling:

BV trafikkskole (for Sandefjord)

BV trafikkskole avd Horten (for Horten)

 

Mvh 

oss alle i BV trafikkskole.

Ta kontakt