Korona smittevern/informasjon

Korona smittevern/informasjon

Oppdatert 24/6-21

Denne teksten har mye viktig informasjon om føreropplæringen og korona. Vi setter pris på at du gjør deg kjent med innholdet. 

 

KORONA-SITUASJONEN:

BV trafikkskole er åpen for tilnærmet normal drift. MEN! Det er viktig at du vurderer dagsformen din! Hjelp oss å hjelpe hverandre, slik at vi unngår ny smitte!

Kjøretimer, kurs og obligatoriske timer går som normalt. 

Fra mandag 28.juni velger du selv om du vil ha på munnbind. Sandefjord kommune er nå tilbake på nasjonale regler og munnbindpåbud faller bort. 

Derom du ønsker munnbind på, vil selvfølgelig også lærer benytte dette. 

Vi fortsetter med smittevernregler og vasker/spriter hender og vasker kontaktpunkter i bil mellom hver elev.  

VIKTIG OM SMITTEVERN! 

De fleste er nå godt kjent med smittevern. Vår tilnærming er følgende:

- Er du syk eller har symptomer, skal du IKKE komme til skolen/timeavtale. Ta snarest kontakt med oss og informer om situasjonen. Vi må eventuelt innføre smittesporingsprotokoll.

- Alle timeavtaler har oppmøte på kontoret. Ved oppmøte skal både du og lærer vaske hender som det første som gjøres. Håndvask gjennomføres også etter endt kurs/time.

 

OM BETALING:

All undervisning skal være innbetalt før den gjennomføres. Du betaler via VIPPS eller nettbank. Betalingsinformasjon finner du under «konto» og «betaling» her i TABSelev. Dersom du har mange planlagte timer, vil den totale summen automatisk foreslåes. Du kan endre beløpet selv til det du skal betale, før du trykker på VIPPS-betaling.

 

OM KONTORET

Vi sender ikke ut faktura på vanlig måte, kun dersom du ber om faktura. 

Vi ber også om at det kun er én person inne på kontoret av gangen, hold avstand, og gjør besøket så raskt som mulig. Vi synes det er utrolig hyggelig å slå av en prat, men av smitteverns hensyn til våre ansatte ønsker vi å begrense dette mest mulig.

 

OM KJØRING, KLASSER OG BOOKING:

- Alle klasser er  i vanlig drift.

- Booking av timer gjøres via kontor eller din lærer. 

 

KURS

- Trafikalt Grunnkurs går som vanlig i klasserom,.

- Førstehjelpskurs går som normalt

- Trafikant i Mørket (TIM) er til høsten 

 

TEORIPRØVER

- Vegvesenet har åpnet for teoriprøver. Det er derimot stor etterspørsel etter prøvene, og begrenset kapasitet. Teoriprøver kan KUN gjennomføres ved timebestilling. Timer for teoriprøve bestilles via følgende lenke: https://ventus.enalog.se/Booking/Booking/Index/VegvesenRislokka

Velg tjeneste: TEORI

Region: Sør eller Øst (Sør for Larvik og Tønsberg – øst for omliggende områder)

Deretter ønsket trafikkstasjon. 

Det kan være lurt å se seg rundt på andre trafikkstasjoner enn din nærmeste, da andre stasjoner kan ha bedre kapasitet. Vegvesenet ønsker derimot at du holder deg til din lokale trafikkstasjon.

Gjør hva du kan for å få tatt teorien så tidlig som mulig, da vi ikke kan bestille førerprøve til deg før teorien er bestått.

 

FØRERPRØVE

Det er nå gult nivå på alle trafikkstasjoner i "gamle Vestfold", med påfølgende krav om at førerprøven gjennomføres med munnbind. Ta derfor med deg munnbind til din førerprøve!

Vegvesenet har åpnet opp for booking. Begrensningen er at det kun er trafikkskolene som kan bestille førerprøve, og at de kun gjennomføres ved din lokale trafikkstasjon. På grunn av høy etterspørsel, må det påregnes ventetid for å få time til førerprøve.

BV trafikkskole kan kun bestille førerprøve etter å ha fått fullmakt fra deg. Fullmakten gir du digitalt via vegvesen.no.

Logg inn på vegvesen.no -> Din Side -> Førerkort -> Gi fullmakt til trafikkskole

Pass da på at du gir fullmakt til rett avdeling:

BV trafikkskole (for Sandefjord)

BV trafikkskole avd Horten (for Horten)

 

Mvh 

oss alle i BV trafikkskole.

Ta kontakt